Bože to je bolest, bude někdy líp?

17. 1. 2009 23:13
Rubrika: Nezařazené

Určitě to znáte, někdo Vás opustí a najednou máte v srdci prázdno. Jak má člověk přežít tu bolest ze ztráty? Jak žít dál bez osoby, kterou jste milovali? Co dělat dál?

            Otázky, které si klade spousta lidí, kteří se najednou ocitli sami, bez milované osoby. Nejvíc si samotu člověk uvědomí, když jde na hřbitov. Obchází tam hroby svých kamarádů a pak přijde ke hrobu osoby, která pro něj v jeho životě znamenala všechno. Najednou tu není, neprožívá s ním jeho nejdůležitější chvíle v životě. A tak tam člověk stojí a cítí se být sám. Začne plakat a tak trochu přicházejí výčitky, proč nás milovaná osoba opustila. Co nám to vlastně udělala.

            Všichni mi říkají, musíš se vyrovnat s tím, že lidi umírají a uvědomit si, že pro nás křesťany je smrt vzkříšení a nový život. To všechno vím, ale i tak je člověku na nic, když o někoho přijde. Je dobrý, že se má člověk na koho obrátit, nemyslím teď jenom na Boha, ale taky na své kamarády.

            Tak chci jen říct, že do mého života vstoupil někdo, kdo zase musel odejít. Momentálně je to moc těžký a ještě dlouho bude, ale jednou snad budu moc přijít k němu na hrob a říct, dík za všechno a při tom neplakat :¨(

Zobrazeno 2716×

Komentáře

Macin

Jak psal Otanek vychodiskem je krasne vychlazena jedenactka

Eleeshebat

Doporučuju knihu od Anselma Grüna "Než se setkáme v nebi". Taky mi pomohla některý věci pochopit a vysmutnit se, když mi umřela máma.

Zobrazit 12 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona