Jak jsem v jednom dni našla přítele a hned o něj zase přišla :(

25. 1. 2009 21:36
Rubrika: Nezařazené

Člověk je tvor společenský a proto dlouho nevydrží sám. Každý den se míjíme se spousty lidí a je nám to tak nějak jedno, co je to za lidi, kam jdou, jaké mají problémy, co zrovna prožívají. Jak je to, ale u lidí, kteří jsou našemu srdci tak nějak blíž. Rodina je nám asi nejblíže, pokud tam zrovna nejsou nějaké extrémní problémy. Moc dobře určitě víte, že pokud máte nějaký problém, většinou ho svěříte nějakému hodně dobrému příteli než rodičům.

I já takového měla. Seznámili jsme se v prváku na vysoký, byl moc fajn a hned od začátku jsem věděla, že si budeme rozumět. Bylo to všechno super, do té doby něž jsem se zamilovala do spolužáka a začala s ním chodit. On pojal podezření, že se nám do toho nechce plést, tak se najednou stáhnul a na nějakou dobu jsme se ani moc neviděli, což je docela divný, když chodíte do jedné školy.

Až teprve nedávno jsme prohodili pár slov, když jsme společně čekali na zkoušku a ani jeden z nás toho moc neuměl. Bylo to moc fajn a já měla pocit, že je vše jako dřív. Začali jsme se zase bavit a já jsem si byla jistá, že to tak i zůstane. Bohužel asi ne a tak se stalo, že jsme vyrazili na jednu akci, já plakala, že už nechci abychom se spolu přestali bavit jako dřív. Fakt super akce, až na jednu maličkost. Byla to poslední společná akce, nechci tu psát co se všechno stalo, ale díky jiným lidem už se nebudeme vídat. Hrozně to bolí, ale budu respektovat jeho přání, snad někdy bude možnost tohle všechno změnit a my se třeba sejdeme za pár let a ještě se tomu zasmějeme.

 


Zobrazeno 1141×

Komentáře

pavel

ŽIvot se skládá z mnoha zkoušek, ze zkoušek jsou zkušenosti a ze zkušeností se skládá život. Mnohdy určité věci nechápeme, ale po čase zjistíme že to tak mělo být.

neo5

Lidi okolo docela často pohnojí co nemaj a jsou z toho jen problémy a smutek..<br />
Z nepochopení často vzniknou strašné omyly a zranění, které se těžko hojí..<br />
Stalo se mi něco podobného..<br />
Svěř to Pánu, On je na řešení podobných situací borec :)<br />
Drž se +

Zobrazit 6 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona